Beleving

Beleef mooi Afrika met  Nzuri

Nzuri Afrika wil je onvergetelijke reismomenten laten beleven op het unieke, verrassende continent Afrika en wil het verschil in jouw reis maken door een stukje van onze passie en expertise met je te delen zodat ook jouw droomreis een ervaring voor het leven wordt. Beleef onuitwisbare herinneringen met ons mee, kom tijdens een gamedrive oog in oog te staan met een troep leeuwen in de Masai Mara, ervaar hoe het voelt om in een file van wel honderd olifanten in wildpark Tangire vast te staan, bewonder vanaf de Tafelberg het fenomenale uitzicht over het hippe, bruisende Kaapstad, laat je in een mokoro meevoeren over de kronkelende blauwe waterstromen van de Okavango Delta, ontmoet de imponerende gorilla’s in het ondoordringbare regenwoud van Bwindi of maak kennis met de Himba’s en hun eeuwenoude tradities. Laat je betoveren door de schoonheid van bergen, jungles, woestijnen, watervallen, delta’s, witte stranden, kleurrijke bevolking en fascinerende culturen. De uitgestrekte savannes, de schitterende Afrikaanse sterrenhemel, de indringende geluiden van de bush en de meer dan imposante dierenwereld maken je authentieke Afrika beleving compleet.

Afrika is het continent voor het beleven van een betoverende en onvergetelijke reis. Nzuri Afrika zorgt voor prachtige belevenissen die je doen hunkeren naar meer.

Wil je meer informatie of inspiratie, kijk dan op de pagina’s: Bestemmingen, Hoogtepunten, Maatwerk en Reizen. Beleving. Voor advies op maat kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina, telefoon of mail.

Beleef de ongerepte wildernis in Kenia.

  • Beleef Afrika op zijn mooist in Kenia met zeer gevarieerde landschappen, een grenzeloze wildernis met uitgestrekte natuurparken en imposant wild. Hoge bergen zoals Mount Kenya en verschillende zoet- en zoutwater meren in de Rift Valley. Maak kennis met oeroude volkeren en hun authentieke tradities en ontdek de parelwitte stranden aan de kust bij Mombasa.

Beleef de grote contrasten in Tanzania.

  • Beleef het adembenemende Tanzania met afwisselende natuurparken en een grote verscheidenheid aan wild. De prachtige zoet- en zoutwatermeren, de imposante bergen zoals de Kilimanjaro en de wonderbaarlijke Ngorongoro krater. Ontdek de kleurrijke stammen met hun eeuwenoude tradities en geniet van de parelwitte stranden aan de azuurblauwe zee van Zanzibar.

Beleef het groene landschap in Oeganda.

  • Beleef Oeganda, de parel van Afrika met een afwisselend en verrassend groen landschap met hoge bergen, spectaculaire watervallen, grote meren en de langste rivier ter wereld, de Nijl. Een tropisch regenwoud met imponerende berggorilla’s, intrigerende chimpansees, prachtige wildparken met een typisch Afrikaans landschap, unieke diersoorten en een gastvrije bevolking.

Beleef een ongeëvenaarde safari in Botswana.

  • Beleef het ongerepte, betoverende Botswana, een levend schilderij gevuld met een enorme diversiteit aan dieren en landschappen die vaak doorsneden worden door kronkelende heldere blauwe waterstromen. Kleinschalig toerisme, exclusieve bestemmingen, afwisselende manieren van reizen en unieke game-drives zorgen voor ongeëvenaarde safaribeleving.

 Beleef de wereld in één land in Zuid-Afrika.

  • Beleef de regenboognatie van Zuid-Afrika met prachtige landschappen, de adembenemende Panoramaroute, indrukwekkende wildreservaten zoals het Krugerpark met een grote verscheidenheid aan imposant wild, eindeloze kustlijnen, unieke vergezichten, bruisende steden, glooiende wijngaarden en een vriendelijke multiculturele samenleving.

 Beleef de eindeloze vergezichten in Namibië.

  • Beleef het prachtig gekleurde Namibië met de roodgekleurde Sossusvlei en geniet van de afwisseling tussen de eindeloze vlaktes van de Kalahariwoestijn tot het grijze en stoffige Etosha National Park. Ontdek de groene, waterrijke Caprivi Strip en maak kennis met de traditionele Himba’s en de kleurrijke Herero vrouwen met hun opvallende hoofddeksels.